Príprava nálevu (platí pre plody, semená, korene a kôry) - Jedna čajová lyžička sa vysype do ¼ litra studenej vody, privedie sa do varu a nechá sa krátko variť. V zakrytej nádobe sa nechá 15 minút odstáť a potom sa scedí. Odvar sa pripravuje vždy čerstvý. Pije sa 1-2 x denne.
Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate) - Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú ¼ litrom vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý. Pije sa 1-2 x denne.
Balenie: 1 kg
Fotografia je iba ilustračná, skutočný vzhľad sa môže mierne líšiť podľa konkrétnej šarže.
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
18,80 €
Nový komentár